Schoonmaakbedrijf te koop aangeboden in Limburg met 5 medewerkers

Schoonmaakbedrijf te koop aangeboden in Limburg met 5 medewerkers

40% verhuur klaar maken van woningen (voor o.a. woningbouw verenigingen ) en 60% kantoren

Algemeen

Referentie:
BOSN22MHB71X
Branche:
Dienstverlening
Soort bedrijf:
Schoonmaakbedrijven
Land:
Nederland
Regio:
Limburg
Medewerkers:
2-5
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Schoonmaakdiensten (en glasbewassing) vooral in woningen. Dit gebeurt in opdracht van vastgoed service bedrijven die voor grote woningcorporaties werken. Werkzaamheden zijn het verhuur klaar maken van woningen vooor de nieuwe huurders. Het betreft ook trappenhuizen en woningen schoonmaken als er een andere bewoner komt. Dit zijn geen klussen per uur maar aangenomen werk

Diensten:

Daarnaast zijn er diverse klanten met kantoorpanden

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren, Bedrijven

Men werkt intensief samen met vastgoed service bedrijven. De objecten bevinden zich in een straal van 50KM rond de vestgingsplaats. Werkzaamheden in opdracht van woningbouw verenigingen en corporaties en VVE's. Daarnaast ook kantoorpanden 'in de buitenregio' voor een grote landelijke schoonmaakorganisatie

Details

Dit schoonmaakbedrijf staat te koop in verband met:
andere ambities Indicatieve omzet € 275.000 Indicatieve overnameprijs 150.000-200.000 euro

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Dit schoonmaakbedrijf heeft 40% van de omzet vanuit de schoonmaak van woningen. Deze worden voor een grote corporatie (meer dan 50.000 woningen) verhuur klaar gemaakt. Daarnaast is 60% van de omzet afkomstig van de schoonmaak van o.a. kantoren. Maar werkzaamheden bestaan uit schoonmaak van een vakantiehuis, een grote kerk, grote kantoren, bedrijfshallen, studentenhuizen, sportverenigingen en een buurthuis. Klanten bevinden zich in en straal van 50 KM.

Optimalisatie ligt vooral in het vergroten van de capaciteit waardoor men efficiënter kan plannen (qua reistijd en projecten). Qua werkzaamheden is het voor een relatief klein bedrijf wel goed georganiseerd op het gebied van werk- en proces beschrijving.

Er zijn 5 medewerkers, geen pand ter overname en de inventaris kost maximaal 20.000 euro. De eigenaren werken samen ongeveer 1 FTE in het bedrijf en verdienen hier een modaal salaris mee.

De ideale overnamekandidaat kan extra arbeidscapaciteit organiseren want er zijn vanuit bestaande en nieuwe klanten voldoende aanvragen om te groeien.

Lees verder