Schoonmaakbedrijf te koop aangeboden in Oost Brabant

Schoonmaakbedrijf te koop aangeboden in Oost Brabant

18 klanten - 7 medewerkers - ruim 200.000 euro omzet en gunstige tarieven

Algemeen

Referentie:
BOSN22NCH05N
Branche:
Dienstverlening
Soort bedrijf:
Schoonmaakbedrijven
Land:
Nederland
Regio:
Noord Brabant
Medewerkers:
5-10
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Schoonmaakwerkzaamheden (interieur) in kantooromgevingen voor MKB ondernemers. Gezonde tarieven uiteenlopend van 300 tot 3000 euro per maand per klant. Er wordt gewerkt met jaarcontracten die stilzwijgend verlengd worden.

Diensten:

Er is ongeveer 8.000 euro glasbewassing welke wordt uitbesteed

Doelgroep(en):

Bedrijven

18 MKB bedrijven (tandartsen, advocatenkantoren, kantooromgevingen etc.) in een straal van zo'n 20 KM. Klanten zijn al lange tijd klant

Details

Dit schoonmaakbedrijf staat te koop in verband met:
de ondernemer heeft een ander (groeiend) bedrijf dat zijn aandacht nodig heeft Indicatieve omzet € 200.000 Indicatieve overnameprijs In overleg

Gewenste kopers
  1. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Dit schoonmaakbedrijf bestaat al tientallen jaren en heeft 18 vaste klanten met een jaarcontract en goede tarieven. Er zijn 7 medewerkers (eigen personeel en ZZP) die in een vast schema de kantooromgevingen schoonmaken. Jaarlijks wordt er 8.000 euro glasbewassing uitbesteed.

De klanten bevinden zich in een straal van zo'n 20 km in Oost Brabant. De omzet is ruim 200.000 euro. en klanten variëren van tandartspraktijk tot advocatenkantoor en regulier kantooromgevingen. De omzet per klant is tussen de 300 en 3.000 euro per maand.

De eigenaar heeft geen fulltime job nodig voor de aansturing van het team. Er is rond de 5000 euro voorraad. De overnamesom dient vooraf in zijn geheel betaald te worden, niet gespreid vanuit de cashflow. Het heeft dus geen zin te reageren zonder eigen geld.

Lees verder