Bijzondere ambachtelijke bakkerij te koop net over de NL grens

Bijzondere ambachtelijke bakkerij te koop net over de NL grens

Mooie toeristische locatie - klanten wanen zich bij een Franse bakker - met open productie ruimte ook als gewone bakkerij te transformeren
Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar
Algemeen
Referentie:
BOSN22PVB47N
Branche:
Detailhandel food
Soort bedrijf:

Brood- en banketspeciaalzaken

Land:
Nederland
Regio:
Noord Brabant
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Korter dan 3 jaar
Levert:

Ruim aanbod van ambachtelijk brood (desem, vloer),patisserie, croissants en luxe broodjes. Alle producten worden volledig zelf bereid(geen halffabricaten)

Diensten:

Er wordt in beperkte mate ook voor bijvoorbeeld campings een broodjes-service verzorgd

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren, Bedrijven

Onder de vaste klanten bevinden zich naast inwoners van de vestigingsplaats ook veel toeristen. Ook bedrijven zoals bijv. een camping voor een broodjes-service

Details

Indicatieve omzet Vertrouwelijk, volgt later

De bakkerij staat te koop met een indicatieve overnamesom van:

In overleg

De bakkerij is te koop en geschikt voor:

  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
Extra informatie

In deze bakkerij wanen klanten zich bij een traditionele Franse bakker. Er is een open productie ruimte en producten liggen niet achter de toonbank maar door de winkel op tafels gepresenteerd. Het bedrijf is 'als nevenactiviteit' door twee ambachtelijke bakkers opgericht. Het is maar beperkte dagen per week open omdat men andere activiteiten heeft.

Maar zoals het vaklui betaamt, ontbreekt het aan niets in de inventaris. Is er een zeer laag huurcontract en heeft men een zeer goede naam en veel mond tot mond reclame. Maar deze bakkerij verdient een ambachtelijk ondernemer(s duo) dat de bakkerij volledige week kan openen.

De bakkerij is ook geschikt als tweede locatie van een bestaande bakkerij. Dan kan de productie tussen de twee locaties worden geoptimaliseerd. En indien gewenst, kan de bakkerij ook verbouwd worden naar een meer 'traditionele winkel' met gesloten productie en een toonbank.

De eigenaar kan in overleg zorgen voor een soepele overgang en enige tijd meewerken. Dat is niet noodzakelijk.

Lees verder