Groepsaccommodatie  te koop aangeboden in Monschau (D)

Groepsaccommodatie te koop aangeboden in Monschau (D)

Voormalig hotel - 1600m2 nabij stad en bossen - inpandige bar en horecakeuken en 3 garages op het kavel

Algemeen

Referentie:
BOSN22RKJ22Y
Branche:
Horeca en recreatie
Soort bedrijf:
Camping en bungalow bedrijven, Hotels, Overige horeca
Land:
Duitsland
Regio:
-
Medewerkers:
Alleen flexibel personeel
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Nette locatie met 36 slaapplaatsen, bar, eetzaal en loungezaal en horeca keuken die in zijn geheel wordt verhuurd aan groepen. Het betreft een voormalig hotel. . Er zijn 12 slaapkamers waarvan twee slaapkamers op de begane grond. De overige kamers zijn op de eerste etage waarvan slechts 1 kamer met 3 stapelbedden. De overige kamers hebben allemaal een tweepersoons boxpring bed.

Diensten:

In de omgeving kan men naar steden, de natuur in maar de locatie zelf is ook groot genoeg om een heel weekend te vertoeven. Mede door een grote tuin met terras en mooi uitzicht over de vallei

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren, Bedrijven, Non-profit instellingen

Voornamelijk families, maar ook verenigingen of bedrijven. Zitten in middensegment dus geen voetbalclubs, jongeren etc. 40-45% zijn terugkerende gasten. 1/3 Nederlands, 1/3 Duits en 1/3 Belgisch

Details

Deze groepsaccomodatie staat te koop in verband met:
andere ambities Indicatieve omzet € 100.000 Indicatieve overnameprijs 515.000 Euro

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle Investeerder

Extra informatie

Dit voormalig hotel is al jaren in gebruik als groepsaccomodatie maar heeft de ambiance van een hotel. Er is een bar, eetzaal, horeca keuken en lounge ruimte en grote tuin met een mooi terras met uitzicht over de vallei.

De kamers zijn netjes en modern met boxsprings en de ambiance in de rest van de locatie is 'traditioneel Duits met veel houtwerk binnen. Een bijzondere plek voor een familieweekend.

Er zijn nu +/- 40 boekingen per jaar voornamelijk in de weekends en 40-45% van de gasten zijn terugkerend. Boekingen komen via boekingsplatformen maar deze worden niet overdreven actief gemanaged.

De locatie is getaxeerd op 550.000 euro en kan via gunstige Duitse hypotheek worden gekocht. ook het personeel valt onder een gunstige Duitse fiscale regeling. De huidige eigenaren zijn een aantal uren per werk bezig met de boekingen. Hiermee is het ook een prima belegging. Maar commercieel is er meer uit te halen.

Lees verder