Webshop te koop aangeboden in steiger(materiaal) en ladders  (ook verhuur)

Webshop te koop aangeboden in steiger(materiaal) en ladders (ook verhuur)

Locatie onafhankelijk - 500-600K omzet - wordt nu in beperkte uren gerund - sterke SEO en veel vaste klanten

Extra informatie

Deze ondernemer is jaren geleden begonnen met een technisch goede SEO webshop en goede service naar klanten. Hierdoor is heel stabiel en organisch gegroeid naar de huidige omzet. Het bijzondere is dat de ondernemer niet fulltime aan het bedrijf besteedt. Hij heeft ook andere activiteiten.

Eigenlijk verdient deze webshop een ondernemer die wel fulltime aan de webshop werkt en ook ander online marketingkanalen inzet. Er is nu een medewerker parttime werkzaam. Deze kan aanblijven of vertrekken.

Men heeft vanaf dag gestuurd op kwaliteit en service en bedient men bewust niet de traditionele bouwbedrijven/ Klanten zijn particulieren, grote (veeleisende) bedrijven en ZZP-ers. Hoewel 90% van de omzet via de webshop binnenkomt, komen klanten voor grote aankopen soms even langs in de showroom.

De webshop is locatie onafhankelijk en zou gebaat zijn bij 'meerdere showrooms' door het land. Want op die manier kan men ook grote aankopen(>10.000 euro 'vanuit een webshop verkopen. De ondernemer kan wel netjes overdragen maar wil niet operationeel aanblijven.