Catering bedrijf te koop aangeboden in Zeeland met grote broodjesservice

Catering bedrijf te koop aangeboden in Zeeland met grote broodjesservice

2 eigenaren en 3 parttimers - 60m2 gunstige productieruimte (huurpand en kan worden verplaatst)

Algemeen

Referentie:
BOSN22VBB48L
Branche:
Horeca en recreatie
Soort bedrijf:
Overige horeca, Restaurants
Land:
Nederland
Regio:
Zeeland
Medewerkers:
2-5
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Dagelijks vers gemaakte broodjes aan meerdere verkooppunten. (1100 broodjes per weerk). Dit wordt dagelijks geleverd en deze verkooppunten worden volledig ontzorgd. Daarnaast ook catering aan huis voor particulieren en bedrijven tot groepen van 100 man. Dit is heel uiteenlopend qua aanbod (BBQ, koud buffet etc. inclusief kok aan huis). Soms worden alleen schalen geleverd en soms ook personeel voor bijv.een BBQ.

Diensten:

Vanuit de productieruimte van 60m2 kan een breed assortiment worden geleverd. Men doet bewust geen bedrijfs - en evenementencatering. Naast eten worden borden, bestek, schalen en BBQ geleverd. Maar geen meubels, tafels en drank

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren, Bedrijven

Verkooppunten in de regio die zo'n 300-400 broodjes per week kunnen verkopen aan hun klanten en daar volledig in ontzorgd willen worden. Particulieren in de regio met festiviteiten tot 100 man. Incidenteel ook in kleine zaaltjes

Details

Indicatieve omzet € 300.000 Indicatieve overnameprijs In overleg

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle MBI kandidaat - koopt zich stapsgewijs in

Extra informatie

Dit cateringbedrijf heeft in corona tijd een aantal vaste verkooppunten van hun broodjes aangesloten. Dit is nu een grote en vaste inkomstenstroom. Daarnaast begint de catering weer sterk aan te trekken. De huidige ondernemer wil deze groei niet zelfstandig inzetten. Dus hij wil overdragen of aanblijven als er een kandidaat komt.

Er zijn 3 parttimers en 2 eigenaren. De productieruimte is een huurpand van 60m2 (plus een bovenverdieping) en hoeft bij een overname niet perse over genomen te worden. Er zijn ook twee voertuigen (bestelbus met aanhangwagen en een 'caddy')

Groei zit met name aan de catering kant. Eventueel kunnen de broodjes worden uitgebreid maar dit vergt in de vroege ochtend meer personeel.

Lees verder