Bijzondere behang- en verfwinkelwinkel te koop aangeboden in Zuid Holland (eventueel met een schildersbedrijf)

Bijzondere behang- en verfwinkelwinkel te koop aangeboden in Zuid Holland (eventueel met een schildersbedrijf)

Bijzondere merken - 40% omzet via de webshop - mogelijkheden voor kleur- en interieur advies

Algemeen

Referentie:
BOSN22WTL22N
Branche:
Detailhandel non food
Soort bedrijf:
Woondetailhandel
Land:
Nederland
Regio:
Zuid Holland
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Naast de standaard A-merken zoals Sikkens en Sigma verkoopt men vooral bijzondere typen verf van de bekende exclusieve merken en exclusievere merken en typen behang. Het is hiermee geen standaard winkel.

Diensten:

Naast de winkel is er ook een webshop waar klanten vooral voor de bijzondere merken komen. Er is ook een samenwerking met een schildersbedrijf maar hier worden beperkt klanten naar doorgestuurd

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

De winkel heeft een regionale functie, klanten komen van ver naar de winkel voor het bijzonder assortiment. Vanuit de webshop wordt landelijk geleverd

Details

Dit bedrijf staat te koop in verband met:
leeftijd Indicatieve omzet € 150.000 Indicatieve overnameprijs In overleg

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Deze winkel is geen standaard behang- en verfwinkel. Men heeft een mooi merkenpakket met bijzondere soorten verf en behang. 60% wordt via de winkel verkocht en 40% via de webshop. Er wordt incidenteel werk doorgezet naar een gelieerd schildersbedrijf. Op dit moment geeft men wel kleur- en interieuradvies maar dit is een gratis service.

Het pand is 80m2 winkel en er zit een grotere werkplaats achter. Het pand wordt bij voorkeur gehuurd maar koop is ook mogelijk. Er is geen personeel, 50.000 euro voorraad en een nette inventaris met nog moderne mengmachines. Er is geen personeel. De eigenaar kan wel een periode meewerken voor een beperkt aantal uren.

De groei zit in de webshop, het aanbieden van betaald kleur advies en het bij verkopen van meer schilders- en behangdiensten. Dat gebeurt nu mondjes maat omdat men intensief met een schildersbedrijf samenwerkt dat al vrij druk is.

Lees verder