Bouw- en aannemingsbedrijf te koop aangeboden in Noord Nederland

Bouw- en aannemingsbedrijf te koop aangeboden in Noord Nederland

>15 vaklui met oog voor detail - gunstig gelegen werkplaats in Noord Nederland (huurpand)

Extra informatie

Dit allround bouwbedrijf kenmerkt zich door een team van vaklui die verbouw-, aanbouw- en nieuwbouwprojecten kwalitatief uitvoeren. De agenda staat zo'n 8 maanden vol.

Het wordt wordt uitgevoerd door >15 vaklui op de vloer en op kantoor die zelfstandig werken en ook mensen uit de flexibele schil (ZZP-ers) kunnen aansturen. Op kantoor zou nog een projectleider aangenomen kunnen worden om een nog strakkere aansturing en groei te realiseren.

Men werkt vanuit een huurpand met werkplaats heel centraal gelegen in de kop van Noord Nederland. Hiermee kan een groot verzorgingsgebied worden bediend. Qua bussen en gereedschappen is alles tip top in orde. Dat is ook nodig bij zulke vaklui.

Het is mogelijk om het bedrijf samen te voegen met een ander bouwbedrijf. Het is dat wel belangrijk dat medewerkers en cultuur gerespecteerd blijven want dat is de kracht van het bouwbedrijf. Organisch groeien kan ook prima. De eigenaar kan zorgen voor een nette overdracht en indien gewenst nog een periode meewerken/aanblijven in overleg.