Lingeriezaak te koop aangeboden in Gelderland

Lingeriezaak te koop aangeboden in Gelderland

Regionale functie - 350.000 euro omzet - adviesgericht - 140m2 huurpand - instapklaar

Algemeen

Referentie:
BOSN23JJG90M
Branche:
Detailhandel non food
Soort bedrijf:
Kledingdetailhandel
Land:
Nederland
Regio:
Gelderland
Medewerkers:
2-5
% tijdelijk contract:
50
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Dameslingerie in een betaalbare klasse. Het ruime assortiment varieert van comfortabele ondermode tot luxe lingerie. Klanten worden professioneel geadviseerd.

Diensten:

Het aanbod biedt seizoensgebonden nacht- en badmode en een bescheiden collectie ondergoed voor heren

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

Het winkelcentrum heeft een regio functie en klanten komen gericht winkelen. Er zijn ook toeristen maar dat is niet echt de doelgroep

Details

Deze lingeriezaak staat te koop in verband met:
de ondernemer heeft een ander bedrijf en activiteit en kan dit niet combineren Indicatieve omzet € 350.000 Indicatieve overnameprijs In overleg en afhankelijk van de voorraad

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Deze lingerie winkel staat te koop omdat de huidige eigenaar een andere activiteit heeft. Met een omzet van 350.000 euro en een winkel van 140m2 in een winkelcentrum met een regionale functie is het een mooie springplank. Er is ongeveer 100.000 euro voorraad.

Idealiter gezien is de overnamekandidaat zelf aanwezig op de winkelvloer. Het assortiment vraagt om een vakkundig advies op maat, waarbij persoonlijke aandacht en een goede service het onderscheid maken. Het ruime assortiment varieert van comfortabele ondermode tot luxe lingerie. Als de ondernemer zelf op de winkelvloer staat is er voor ongeveer 24 uur een medewerker nodig. Er is nu één medewerkster onbepaalde tijd, één medewerkster bepaalde tijd. Dus een overnamekandidaat heeft flexibiliteit om het naar eigen inzicht in te vullen.

Er is een aparte ruimte in de winkel waar meer persoonlijk advies kan worden gegeven. Hier is een huur voor beschikbaar, maar er zijn geen verplichtingen.

Lees verder