Zorginstelling voor Jeugdhulpverlening met oa zorgboerderij (WMO/JW/WLZ)

Zorginstelling voor Jeugdhulpverlening met oa zorgboerderij (WMO/JW/WLZ)

Huidige ondernemers hebben het fundament van de organisatie gelegd, maar zoeken een kandidaat die de organisatie naar een volgend niveau kan helpen.

Algemeen

Referentie:
BOSN23JNM88K
Branche:
Dienstverlening
Soort bedrijf:
Gezondheidszorg, Overige dienstverlening
Land:
Nederland
Regio:
Utrecht
Medewerkers:
Meer dan 10
% tijdelijk contract:
90
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Jeugdhulpverlening aan jong volwassenen (verblijf en ambulant). Verblijflocaties (24/7) en ambulante locaties voor jongeren in regio Utrecht. Eén van de locaties is een zorgboerderij. - 5 verblijflocaties; - 3 locaties met kamers en studio's; - 2 losse woningen 35-40 jongeren in zorg

Diensten:

We bieden de jongeren met onze partners ook dagbesteding aan. De financiering vindt plaats vanuit JW, WMO, WLZ en IFZO (aanbesteding is ingediend voor IFZO). Daarnaast begeleiden we jongeren op diverse verblijfplaatsen, beschermd wonen en op basis van ambulante begeleiding.

Doelgroep(en):

Bedrijven, Non-profit instellingen, Consumenten - particulieren

Jong volwassenen met justitieel kader, jongeren met LVB problematiek, jongeren die niet meer thuis kunnen wonen. Doel is om jongeren te begeleiden naar zelfstandigheid en of terugkeer naar ouders.

Details

Dit bedrijf staat te koop in verband met:
andere ambities Indicatieve omzet € 3.000.000 Indicatieve overnameprijs -

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Investeerder
  3. add_circle Opkoper - optimaliseert het bedrijf om door te verkopen

Extra informatie

In 2019 zag een veelbelovend initiatief het levenslicht: een zorginstelling die gestart was met de missie om hoogwaardige zorg te leveren en een positieve impact te hebben op het welzijn van haar cliënten. De afgelopen jaren zijn niet alleen getuige geweest van de geboorte van deze organisatie, maar ook van haar indrukwekkende groei en bloei.

De zorginstelling heeft niet alleen zorg van hoge kwaliteit geleverd, maar heeft ook een sterke reputatie opgebouwd binnen de regio, waar ze als een betrouwbare partner wordt beschouwd door diverse ketenpartners. Het fundament van het succes ligt in de toewijding van de ondernemers die de organisatie hebben opgestart. Met passie en vastberadenheid hebben zij de basis gelegd voor een instelling die nu niet alleen bekend is om haar zorgkwaliteit, maar ook om haar integriteit en betrokkenheid bij de gemeenschap.

De zorginstelling heeft strategische samenwerkingen ontwikkeld en stevige contracten afgesloten met zorgkantoor en gemeenten. De erkenning van de meerwaarde die de organisatie biedt, is niet alleen zichtbaar in het vertrouwen dat zij geniet bij cliënten, maar ook in de waardering en steun van gemeenten. Gemeenten hebben de impact ..

Lees verder