Bijzondere zelfstandige dierenwinkel te koop aangeboden in Zuid Holland

Bijzondere zelfstandige dierenwinkel te koop aangeboden in Zuid Holland

A locatie - 200m2 winkel met 75m2 kelder (trimsalon) en 75m2 ruimte boven

Algemeen

Referentie:
BOSN23MFD07F
Branche:
Detailhandel non food
Soort bedrijf:
Dierenspeciaalzaak
Land:
Nederland
Regio:
Zuid Holland
Medewerkers:
Alleen flexibel personeel
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Vooral assortiment voor hond en kat. Maar ook knaagdieren en een klein stukje vogel. Men richt zich vooral op gezonde voeding. Er is geen levende haven.

Diensten:

Er is een trimsalon (deze wordt verhuurd, niet zelf uitgevoerd). Er is ook een postpakket service en een knaagdier pension dat vooral in de vakantietijd heel druk is.

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

Veel vaste klanten uit het dorp en regio

Details

Deze dierenwinkel staat te koop in verband met:
persoonlijke omstandigheden Indicatieve omzet Vertrouwelijk, volgt later Indicatieve overnameprijs In overleg

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Dierenspeciaalzaak met een assortiment voor honden, katten, knaagdieren en vogels (geen levende haven). Er is ook een trimsalon en postpakket services. Er is ook een konijn- en knaagdierpension die vooral druk is in de vakantie periodes. Het pand heeft een totale oppervlakte van 300-350m2 verdeeld over 3 verdiepingen met een praktijkruimte in de winkel. Er is alleen flexibel personeel.

De dierenspeciaalzaak heeft veel vaste klanten uit de regio. Het bedrijf draait stabiel, is rendabel en heeft een voorraad ter waarde van ongeveer €100.000. 70% van de omzet komt van honden en katten, de overige 30% van andere dieren.

Het bedrijf heeft geen directe concurrentie in de omgeving. Het bedrijf doet momenteel niets aan marketing. Het unieke pand op een A-locatie heeft voldoende ruimte voor uitbreiding naar bijv. workshops. Er zijn ook twee winkelkatten die op de locatie moeten blijven en dus door de nieuwe eigenaar verzorgd dienen te worden.

Men kan kosten besparen door onderhuur en met minder personeel te werken. Want de huidige ondernemer huurt door omstandigheden wat meer personeel in. Maar idealiter gaat een overnamekandidaat zelf volledig op de winkelvloer staan.

Lees verder