Zeer winstgevende internationale handelsonderneming te koop met eigen premium interieurmerk

Zeer winstgevende internationale handelsonderneming te koop met eigen premium interieurmerk

Verkoop in 50 landen over de gehele wereld aan winkels en premium eindklanten

Algemeen

Referentie:
BOSN23SPM58F
Branche:
Groothandel
Soort bedrijf:
Handelsonderneming, Overige groothandel
Land:
Nederland
Regio:
Locatie anoniem
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Exclusief assortiment interieurproducten (95% glas georiënteerd). Dit is deels eigen ontwerp en eigen merk. Producten worden gebruikt in hotels, cruiseschepen, exclusieve event locaties en woningen. Producten worden ook door (binnenhuis)architecten opgenomen in het ontwerp.

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Bedrijven

Er wordt in 50 landen verkocht aan (interieur gerelateerde) winkels, cruiseschepen tot en met exclusieve bruiloften/evenementen in Azie en Europese koningshuizen en toonaangevende design merken

Details

Indicatieve omzet € 700.000 Indicatieve overnameprijs In overleg

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle Investeerder

Extra informatie

Deze handelsonderneming, centraal gelegen in NL, is opgezet door een zeer ervaren ondernemer in de premium interieurbranche. Hij weet goed de vertaalslag te maken van de winkel naar de eindklant en dat zie je terug in de collectie. Winkels, architecten, designmerken en design adviseurs in zo'n 50 landen weten de weg al jarenlang te vinden naar dit merk.

Er is een internationaal klantenbestand van 2700 klanten die via een B-B webshop kunnen bestellen. Daarnaast heeft men een geprinte catalogus en staat men op de betere beurzen. Men verkoopt niet direct aan eindklanten.

Omdat de eigenaar alles zelf doet, zit men nu aan de maximale grootte van het bedrijf. Maar het merk leent zich voor 'grenzeloze' internationale groei. Met een zeer hoog huidig rendement (ruim 40% op 700K omzet) is het opschalen van marketing en sales een logische eerste stap. De collectie is tijdloos en breidt zich jaarlijks uit. Er kan desgewenst de mogelijkheid worden geboden dat de huidige eigenaar daar nog een rol in kan blijven spelen.

Met zo'n 500.000 euro voorraad en een hoge winst, is dit bedrijf alleen interessant voor kapitaal krachtige en commercieel- en operationeel slagvaardige overnamekandida..

Lees verder