Gevestigde woon- en interieurwinkel in het midden van het land

Gevestigde woon- en interieurwinkel in het midden van het land

Op zoek naar een koper die de onderneming met frisse energie door wilt zetten.

Kansen

Er zit meer potentie in dit bedrijf als er met nieuwe energie wordt gekeken naar de mogelijkheden voor het uitbreiden van het aanbod van de onderneming. op het vlak van online verkopen is er veel mogelijk. de online marketing is op het moment incidenteel en zonder strategie. .
Er zit nog meer potentie in dit bedrijf als er gekeken wordt naar de doelgroep van de onderneming. de nieuwe eigenaar van de onderneming staat vrij om kritisch te kijken naar de doelgroep en deze te veranderen indien nodig. .
Er zit nog meer potentie in dit bedrijf als de onderneming is geschikt voor interieurbedrijven die al één of meerdere bedrijven bezitten. dit kan leiden tot geografische voordelen of kostenbesparingen. .
Andere redenen om dit bedrijf te kopen
  • Dit bedrijf biedt toegang tot een interessante markt / klanten
  • Een of meerdere activiteiten zijn waardevol
Dit bedrijf beschikt over contracten met klanten, contracten met leveranciers, vaardigheden / kennis / competenties en het verkooppersoneel beschikt over veel kennis van de producten.
Dit bedrijf is financieel zeer gezond
  • Goede cash flow
Dit bedrijf heeft een uniek pand / locatie
  • Het pand van de onderneming bevindt zich in een monumentaal pand op een A-locatie aan een doorgaande weg in een dorp in de omgeving Utrecht en is in eigen bezit. De koper staat vrij om dit over te nemen of te huren.
Dit bedrijf heeft unieke productie-capaciteiten
  • Uitstekende kwaliteit
Dit bedrijf heeft unieke producten / diensten die
  • Van uitstekende kwaliteit zijn
Dit bedrijf heeft landelijk veel loyale klanten
Binnen 12 maanden is veel groei haalbaar met
  • Nieuwe producten / diensten in bestaande markt(en)
  • De ondernemers hebben plannen gemaakt voor het uitbreiden van het aanbod elektrische gordijnen en pvc vloeren. Door het wegvallen van een van de twee ondernemers is het er nog niet van gekomen dit door te zetten.