Online handelsonderneming te koop in sierkussenhoezen

Online handelsonderneming te koop in sierkussenhoezen

Eigen merk - 90K omzet - zeer margerijk - verkoop via B-B verkoopplatformen en B-C via Bol.com

Extra informatie

Dit bedrijf heeft een eigen merk sierkussenhoezen. Naast een basis collectie is er ook collectie prints. Men verkoopt vooral via 3 B-B verkoopplatformen en via Bol.com aan de consument. En sinds kort verkoopt men ook via Kaufland in Duitsland. Dit staat nog in de kinderschoenen.

De omzet is 90.000 euro met een hoge brutomarge. Op dit moment heeft men een eigen pand (80m2 opslag) en een wat te hoge kostenstructuur voor de omzet. Het bedrijf moet eigenlijk doorgroeien naar een volgende fase. Echter, de eigenaren hebben nog een ander bedrijf en baan. Hierdoor is het bedrijf overdragen een betere optie.

Groei is mogelijk via de verkoopplatformen, de eigen webshop en ook meer persoonlijke verkoop. Daarnaast kan de collectie worden uitgebreid met woontextiel (bijv. plaids).

Hiermee is het een mooie springplank voor een ondernemer die in de interieurbranche wil starten en ervaring heeft met de verkoopplatformen. Daarnaast kan het ook een waardevolle toevoeging zijn op een bestaand bedrijf in de branche. De eigenaren kunnen vanzelfsprekend zorgdragen voor een nette overdracht.