Zeer goed lopend restaurant te koop aangeboden in Drenthe in een bijzonder pand
Toplocatie - met terras - en een aparte 'borrel kelder' - een belevenis in smaak en presentatie
Algemeen
Beperkte, goede kaart en 60 zitplaatsen binnen. Mensen komen uitgebreid eten, een tafel wordt op een avond 1x verkocht
Er is ook een terras met zo'n 60 stoelen (kan worden uitgebreid). Er zijn thema-avonden met menu's. Er is ook een kelder met ruimte voor 80 personen die overgenomen kan worden. Hiermee kan een flexibel event worden gehost
Consumenten - particulieren
Veel particuliere klanten uit de regio met een straal van 50KM
Details
Dit restaurant staat te koop in verband met:
persoonlijke omstandigheden
Indicatieve omzet
Vertrouwelijk, volgt later
Indicatieve overnameprijs
225.00 euro
- add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
- add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
Extra informatie
Dit restaurant is gelegen in een bijzonder en mooi pand in het midden van het dorp. Het restaurant gedeelte met 60 couverts is een jaar voor corona volledig nieuw ingericht. Daarna is men door corona 2x gesloten geweest en is het begonnen te groeien. Gasten komen door de kwaliteit uit een straal van 50KM.
En men levert dagverse producten met onderscheidende smaak en presentatie
Ook het terras (60 plaatsen) met zijn mooie ligging onderscheidt zich in smaak en presentatie. Door de beleving van de gasten tijdens het diner verblijven ze de gehele avond om te tafelen. Er worden meerdere thema-avonden georganiseerd met een speciaal menu. De Chef-kok en zijn keukenteam blijven en eventueel wil de Chef-kok mede-eigenaar worden als de nieuwe eigenaar dit op prijs stelt.
Onder de zaak zit een gezellige nieuw ingerichte ruimte, die apart kan worden ingezet (hoeft niet overgenomen te worden). Deze caféruimte kan ook in combinatie, met het restaurant worden ingezet voor bijeenkomsten, trouwerij, verjaardagen etc. En is goed te bereiken vanuit de boven gelegen keuken.
Daarmee is het een mooie instap voor een duo of kandidaat die samen met de huidige kok wil gaan samenwerken.