Gerenommeerd mediationkantoor/echtscheidingspraktijk met zeer goede naamsbekendheid te koop aangeboden (Drenthe/Overijssel)

Gerenommeerd mediationkantoor/echtscheidingspraktijk met zeer goede naamsbekendheid te koop aangeboden (Drenthe/Overijssel)

Wil je direct een lucratieve scheidingspraktijk kopen? Dan biedt dit kantoor perspectief.

Algemeen

Referentie:
BOSN23YKJ90S
Branche:
Dienstverlening
Soort bedrijf:
Overige dienstverlening, Advieskantoor, Advocaten
Land:
Nederland
Regio:
Drenthe
Medewerkers:
Alleen flexibel personeel
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Echtscheidingszaken, Juridisch advies Personen- en familierecht, Mediators

Diensten:

Juridisch advies en persoonlijke begeleiding, mediationgesprekken, echtscheidingsconvenanten, ouderschapsplannen, omgangsregelingen, alimentatieberekeningen, vermogensrechtelijke verdelingen.

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren, Bedrijven

Juridische bijstand voor particulieren en ondernemers

Details

Dit bedrijf staat te koop in verband met:
persoonlijke omstandigheden Indicatieve omzet Vertrouwelijk, volgt later Indicatieve overnameprijs -

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle Investeerder

Extra informatie

Het kantoor bestaat al bijna 7 jaar en wordt geleid door een zeer ervaren echtscheidingsspecialist met ervaring in de topadvocatuur van Nederland. Het kantoor heeft een uitstekende naamsbekendheid opgebouwd in zowel Drenthe als Overijssel. Het kantoor behandelt louter 'scheidingen op gemeenschappelijk verzoek' (mediationzaken), maar als de overnamekandidaat een gespecialiseerd advocaat is op het gebied van het Personen- en familierecht, dan biedt dit kantoor nog meer potentie. Ook biedt dit kantoor uitstekende overname-en groeicapaciteiten voor (gecertificeerd en gekwalificeerd) mediators en echtscheidingsjuristen.

Er is een extra verdiencapaciteit aanwezig, want het kantoor doet alleen betalend werk en is zeer selectief met het aannemen van echtscheidingszaken en doet geen toevoegingen.

Veel zaken worden op dit moment derhalve niet aangenomen. Het kantoor neemt alleen maar betalende zaken aan. Zaken van gering gewicht en toevoegingszaken worden niet aangenomen hoewel deze een substantieel onderdeel van de praktijk zouden kunnen zijn.

Er is een optimale website met veel bezoekers via diverse zoekmachines die via het rechtsgebied 'scheiden' binnenkomen. Dit is te danken a..

Lees verder