Groeiend architectenbureau te koop aangeboden in Zuid Holland

Groeiend architectenbureau te koop aangeboden in Zuid Holland

Naast 22 FTE ook 5 grootaandeelhouders waarvan 3 op leeftijd zijn- gedeeltelijk inkopen mogelijk

Algemeen

Referentie:
BOSN24VSB87V
Branche:
Dienstverlening
Soort bedrijf:
Architecten
Land:
Nederland
Regio:
Zuid Holland
Medewerkers:
Meer dan 10
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Ontwerpen, bouwbegeleiding, calculaties en de vergunningen aanvragen behoren onder andere tot de werkzaamheden.

Diensten:

Men heeft wat complexere en onderscheidende klanten welke een hoogwaardige service wensen. Ook voor een kleine verbouwing, dakkapel, uitbouw, nieuwbouw weten ook particuliere klanten het architectenbureau te vinden.

Doelgroep(en):

Bedrijven, Consumenten - particulieren

Mooi gespreid klantenbestand met kleine- en grotere MKB bedrijven. De klanten zitten in een grotere regio, te weten Zuid Holland, Noord-Holland, Noord Brabant, Zeeland en Utrecht.

Details

Dit architectenbureau staat te koop in verband met:
men zoekt een kandidaat/ kantoor dat zich nu gedeeltelijk inkoopt en het belang later uitbreidt als enkele eigenaren, welke nu op leeftijd zijn het kantoor zullen verlaten. Indicatieve omzet € 1.750.000 Indicatieve overnameprijs in overleg

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle MBI kandidaat - koopt zich stapsgewijs in

Extra informatie

We willen uitbreiden, dit doen we ook net zo graag andersom of anders, want samenwerken dat kunnen we goed. Dit willen we ook met partners operationeel en strategisch graag voortzetten met geschikte nieuwe partijen of opvolgende personen. We zoeken een kandidaat/ kantoor dat zich nu gedeeltelijk inkoopt en het belang later uitbreidt als enkele eigenaren, welke nu op leeftijd zijn het kantoor zullen verlaten.
Er zijn 30 medewerkers (22 FTE) actief en 5 grootaandeelhouders en 2 kleinere aandeelhouders waarbij er 3 grootaandeelhouders op leeftijd zijn. De eigenaren hebben nog een horizon van 2-3 jaar voor de overdracht.

Om onze relaties in de toekomst net zo goed of beter te kunnen bedienen, zijn we op zoek naar schaalvergroting. Op die manier kunnen we expertise in huis houden of uitbreiden, maar ook specifieke afdelingen uitbreiden, welke nu belangrijker zijn of zelf noodzakelijk zijn om de voortgang te waarborgen en de kwaliteit te bewaken. De kosten van geavanceerde en slimme automatisering over meer relaties verdelen en zo de tarieven voor onze diensten aantrekkelijk houden hebben we ook gewoon altijd als doel voor ogen.

Zo kunnen we ook de service en doorloop versnellen..

Lees verder