Authentiek Spaans restaurant te koop aangeboden in Zuid Holland (met traiteur)

Authentiek Spaans restaurant te koop aangeboden in Zuid Holland (met traiteur)

200.000 euro omzet (nog geen afhalen en bezorgen) 30 zitplaatsen en een terras met 30 zitplaatsen
Algemeen
Referentie:
BOSN25WKL88P
Branche:
Horeca en recreatie
Soort bedrijf:

Restaurants

Land:
Nederland
Regio:
Zuid Holland
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Korter dan 3 jaar
Levert:

Traditioneel authentiek Spaans restaurant met 30 zitplaatsen binnen en 30 zitplaatsen buiten op het terras. De Spaanse eigenaar kookt zelf volgens eigen receptuur vanuit een open keuken.

Diensten:

Er is ook een kleine traiteursvitrine waar men zelf gemaakte producten verkoopt. Men biedt op verzoek ook catering aan.

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

Veel vaste gasten en veel passanten omdat men is gevestigd in een bruisende winkelstraat met een Etos en Kruidvat.

Details

Dit restaurant staat te koop in verband met:
leeftijd

Indicatieve omzet € 200.000

Het restaurant staat te koop met een indicatieve overnamesom van:

In overleg

Het restaurant is te koop en geschikt voor:

  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
Extra informatie

Dit authentieke Spaanse restaurant is 2,5 jaar geleden gestart en ligt in een bruisende en populaire winkelstraat ligt met actieve ondernemers. Het restaurant ligt in een bedrijveninvesteringszone (BIZ) waar ondernemers samen het gebied verbeteren. Het restaurant groeit veel harder dan de ondernemen had verwacht. Zelfs zonder het afhalen en bezorgen. Daarom wil de ondernemer het restaurant binnen 3 jaar verkopen.

Er is geen personeel en het pand wordt gehuurd. 2,5 jaar gelden is het gehele pand en keuken vernieuwd voor zo'n 80.000 euro. Er zijn 30 zit plaatsen binnen en 30 zitplaatsen op het terras.

Met 200.000 euro omzet en veel vaste klanten is het aan te raden het restaurant als Spaans restaurant voort te zetten. Maar dan met afhalen, bezorgen en een actievere catering. Ook het traiteurs gedeelte kan worden uitgebreid en de openingstijden verruimd.

Lees verder