1. Geregistreerd

    Aannemersbedrijf te koop gevraagd voor eigen vastgoedportefeuille

    Regio: noord holland of zuid holland.
  2. KP3428 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Het aannemers bedrijf is vooral actief op het gebied van woningen. Bij voorkeur is het percentage particuliere klanten niet groter dan 50%. Het percentage van de omzet als onderaannemer is maximaal 50%. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers, klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf. Extra opmerking: bouwbedrijf dat het onroerend goed uit de portefeuille van deze kandidaat kan onderhouden, en dat nieuw aangekochte panden kan restaureren/renoveren. het bouwbedrijf moet een eigen stabiele klantenkring hebben, en het zou mooi zijn als huidige eigenaar nog een tijd betrokken blijft..

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Bouw

Soort bedrijf: Aannemersbedrijf

Details

Aannemersbedrijf te koop gevraagd voor eigen vastgoedportefeuille

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend

5-10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een ingenieursbureau. Het bedrijf is actief in de regio noord-holland. Met de overname wil de kandidaat een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken. De kandidaat is 44 jaar oud.

Maximale overnamesom 250.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank