1. Geregistreerd

    Aannemersbedrijven te koop gevraagd (hoeven niet goed te lopen)

    Regio: Vanuit almere /een straal van 30 km
  2. KP1217 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Het aannemers bedrijf is vooral actief op het gebied van woningen, bedrijven, winkels of overige bouw. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers van het bedrijf. Extra opmerking: het bedrijf wordt ondergebracht in een aparte nieuwe bv die zelfstandig bouwklussen uitvoert in breedste zin van het woord. daarnaast werkt deze bv voor het ict installatiebedrijf. dit opereert landelijk en heeft grote projecten waar breek-, bouw- en afwerk werkzaamheden onderdeel van zijn grotere projecten.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Bouw

Soort bedrijf: Aannemersbedrijf

Details

Aannemersbedrijven te koop gevraagd (hoeven niet goed te lopen)

Slechtlopend

2-5 medewerkers

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een ict installatiebedrijf. Het bedrijf is actief in de regio flevoland. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte of een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken.

Maximale overnamesom - Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk