1. Geregistreerd

    Accountancy- en administratiekantoor te koop gevraagd

    Regio: noord holland of zuid holland.
  2. KP1891 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject, Alleen investeren
Contact met deze kandidaat

Wensen

Deze kandidaat zoekt een administratiekantoor of accountancy kantoor om over te nemen. De werkzaamheden van het kantoor omvatten algemene administratiediensten of belastingwerkzaamheden. Bij voorkeur is het percentage particuliere klanten niet groter dan 25%. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten van het bedrijf.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Dienstverlening

Soort bedrijf: Accountancy- en administratiekantoor

Details

Accountancy- en administratiekantoor te koop gevraagd

Stabiel
Aantoonbaar groeiend

2-5 medewerkers

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een administratiekantoor, accountancy, belastingadvies. Het bedrijf is actief in de regio zuid holland (den haag). Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 45 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk