1. Geregistreerd

    Accountancy- of administratie kantoor te koop gevraagd

    Regio: Vanuit zoetermeer / 1,5 uur uur reistijd.
  2. KP4509 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Deze kandidaat zoekt een administratiekantoor of accountancy kantoor om over te nemen. De werkzaamheden van het kantoor omvatten algemene administratiediensten, belastingwerkzaamheden of payrolling. Bij voorkeur is het percentage particuliere klanten niet groter dan 25%. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers en klanten van het bedrijf.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Dienstverlening

Soort bedrijf: Accountancy- en administratiekantoor

Details

Accountancy- of administratie kantoor te koop gevraagd

Slechtlopend
Stabiel

5-10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een accountantskantoor. Het bedrijf is actief in de regio zoetermeer. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte, toegang tot nieuwe klanten krijgen of een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken. De kandidaat is 38 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Een bank