1. Geregistreerd

  Adviesgevoelige webwinkel te koop gevraagd actief in Europa

  Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
 2. KPkp21kyg85s Soort overname: Geheel, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon of fase 4) de webwinkel is een volwaardig bedrijf. De webshop is voorraadhoudend of gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, search engine advertising, sociale media en persoonlijke verkoop toevoegen. De webshop heeft minimaal 7500 bezoekers per maand. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij/zij heeft een extern netwerk dat hiervoor wordt ingehuurd. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. De gemiddelde transactiewaarde van de webshop ligt > 50 euro. De onderneming heeft bij voorkeur een b-bb-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in europa. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van persoonlijk aankoopadvies.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft bij voorkeur niet meewerken.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Adviesgevoelige webwinkel te koop gevraagd actief in Europa

Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

Wordt bij voorkeur niet overgenomen

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een caravan- en camperbedrijf gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie, operations en algemeen management. De kandidaat is 50 jaar oud.

Maximale overnamesom 100.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 75.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

 1. De familiaire sfeer
 2. Het zakelijk netwerk
 3. Investerings/participatie maatschappij
 4. De familiaire sfeer
 5. Het zakelijk netwerk
 6. Investerings/participatie maatschappij