1. Geregistreerd

    Advieskantoor in beheer en onderhoud vastgoed te koop gevraagd in Oost NL

    Regio: Vanuit hengelo /een straal van 60 km
  2. KPkp20nsk70r Soort overname: MBI-traject, Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Toelichting specialisatie: beheer en onderhoud vastgoed Bij voorkeur is het percentage particuliere klanten niet groter dan 25%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral bedrijven in een specifieke branche en mkb-ers . De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers, klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Dienstverlening

Soort bedrijf: Advieskantoor

Details

Advieskantoor in beheer en onderhoud vastgoed te koop gevraagd in Oost NL

Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

5-10 medewerkers, >10 medewerkers, 2-5 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een bedrijf in advies, beheer en onderhoud van vastgoed. Het bedrijf is actief overijssel. Met de overname wil de kandidaat een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken of toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 47 jaar oud.

Maximale overnamesom 250.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 75.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Een bank
  3. Een bank
  4. Het zakelijk netwerk