1. Geregistreerd

    Agrifood gerelateerde groothandel te koop gevraagd (MBI)

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP834 Soort overname: Geheel, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan naast agrifood ook interesse in groothandels met een link naar agrifood. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. De onderneming heeft bij voorkeur een b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van persoonlijk aankoopadvies.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

Agrifood gerelateerde groothandel te koop gevraagd (MBI)

Slechtlopend
Stabiel

5-10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat wil instappen als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in stabiele bedrijven of slechtlopende bedrijven. Hij/zij wil naast investeren ook zelf actief gaan meewerken in het bedrijf.

Maximale overnamesom 500.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 500.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank