1. Geregistreerd

    Allround advocatenkantoor te koop gevraagd door een investeringsmaatschappij uit Duitsland

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp21llj91v Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Het over te nemen advocatenkantoor is bij voorkeur actief op de volgende gebieden: algemeen recht, strafrecht, vermogen, letselschade, prodeo zaken, arbeidsrecht, incassorecht , familierecht, huurrecht advocaat, no cure no pay zaken of erfrecht. Bij voorkeur is het percentage particuliere klanten niet groter dan 100%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral grootbedrijven, zzp-ers, mkb-ers en bedrijven in een specifieke branche. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten, medewerkers en onderhoudscontracten van het bedrijf.

De oude eigenaar blijft volledig aan in overleg of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Dienstverlening

Soort bedrijf: Advocatenkantoor

Details

Allround advocatenkantoor te koop gevraagd door een investeringsmaatschappij uit Duitsland

Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

Alleen flexibel personeel, 2-5 medewerkers, 5-10 medewerkers, >10 medewerkers

Kan alleen worden gekocht

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een investmentsmaatschappij. Het bedrijf is actief in de regio beieren duitsland . Met de overname wil de kandidaat een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken of toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 48 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Investerings/participatie maatschappij