1. Geregistreerd

    Allround transportbedrijf te koop gevraagd ter uitbreiding

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp21qqh01x Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Ter overname wordt een transportbedrijf gezocht dat actief is op het gebied van vrachtwagen vervoer. Naast transport over de weg is er bij voorkeur aansluiting op railvervoer, vervoer over water of vervoer door de lucht. Naast transport is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van transport management of warehousing. De vracht mag hoogwaardig , chemisch , gekoeld of container zijn. Toelichting: . Het transportbedrijf heeft bij voorkeur een eigen vloot . De onderneming is vooral actief in benelux. Het is een b-b bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. .. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers en wagenpark van het bedrijf.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Transport

Soort bedrijf: Transportbedrijf (weg vervoer)

Details

Allround transportbedrijf te koop gevraagd ter uitbreiding

Slechtlopend

>10 medewerkers

Kan alleen worden gekocht

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een logistiek bedrijf. Het bedrijf is actief in de regio zuid holand. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 48 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank
  2. Het zakelijk netwerk