1. Geregistreerd

    App voor de massamarkt te koop gevraagd (slechjtlopendof start up)

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP7838 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Hierbij valt te denken aan app geschikt voor massamarkt. Het aanbod van het platform/provider bestaat uit breed aanbod van diensten. Qua levensfase is er interesse in fase 2) nog te weinig omzet om fulltime aan te werken, fase 3) de omzet is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon of fase 4) het platform is een volwaardig draaiend bedrijf. Het platform heeft bij een b-c. De groeikansen van het platform liggen op het gebied van meer klanten of nieuwe verdienmodellen. De onderneming is vooral actief in nederland.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Online applicatie (ASP diensten, App)

Details

App voor de massamarkt te koop gevraagd (slechjtlopendof start up)

Slechtlopend
Net gestart

5-10 medewerkers

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een ict en ecommerce bedrijf gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van finance en it.

Maximale overnamesom - Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Een informal investor/business angel
  3. Venture capital
  4. Investerings/participatie maatschappij