1. Geregistreerd

    Assurantiekantoor te koop gevraagd omgeving Zwolle minimaal 250K doorloopprovisie

    Regio: Vanuit zwolle /een straal van 75 km
  2. KP4827 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Bij voorkeur is het assurantiekantoor wel gevolmachtigd. De portefeuille van het assurantiekantoor heeft een minimale doorloopprovisie van 250.000 euro . De minimale omzet financiële diensten in de portefeuille is 250.000 euro . De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral zzp-ers en mkb-ers . De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf.

Branche: Dienstverlening

Soort bedrijf: Assurantietussenpersoon

Details

Assurantiekantoor te koop gevraagd omgeving Zwolle minimaal 250K doorloopprovisie

Slechtlopend
Stabiel

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een marketing advies bureau gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie, productontwikkeling, operations en algemeen management. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in marketing manager pensioen en schade bij verzekeraars, dm expertise, nima a en b en wft pensioen, inkomen, schade en beleggen, nijenrode executive pension program. De kandidaat is 45 jaar oud.

Maximale overnamesom 500.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 500.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank