1. Geregistreerd

    Assurantiekantoor te koop gevraagd ter uitbreiding

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp23sgl06z Soort overname: MBI-traject, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Bij voorkeur is het assurantiekantoor niet gevolmachtigd. De minimale omzet 'leven 'in de portefeuille is 25.000 euro. De minimale omzet 'schade' in de portefeuille is 25.000 euro. De minimale omzet financiële diensten in de portefeuille is 25.000 euro . De minimale omzet 'makelaardij' in de portefeuille is 25.000 euro. Bij voorkeur is het percentage particuliere klanten niet groter dan 75%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral zzp-ers en mkb-ers . De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten van het bedrijf.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Dienstverlening

Soort bedrijf: Assurantietussenpersoon

Details

Assurantiekantoor te koop gevraagd ter uitbreiding

Heeft veel potentie

2-5 medewerkers, >10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een advieskantoor . Het bedrijf is actief in de regio noord en zuid holland . Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 58 jaar oud.

Maximale overnamesom 1.000.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 250.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een informal investor/business angel
  2. Venture capital
  3. Het zakelijk netwerk
  4. Het zakelijk netwerk