1. Geregistreerd

    Assurantiekantoor te koop gevraagd ter uitbreiding (max 1 mio euro)

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp23nkj34j Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Bij voorkeur is het assurantiekantoor wel gevolmachtigd. De portefeuille van het assurantiekantoor heeft een minimale doorloopprovisie van 25.000 euro. De minimale omzet 'schade' in de portefeuille is 25.000 euro. De minimale omzet financiële diensten in de portefeuille is 25.000 euro . De minimale omzet 'makelaardij' in de portefeuille is 25.000 euro. Bij voorkeur is het percentage particuliere klanten niet groter dan 100%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral zzp-ers, mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche.

Branche: Dienstverlening

Soort bedrijf: Assurantietussenpersoon

Details

Assurantiekantoor te koop gevraagd ter uitbreiding (max 1 mio euro)

Stabiel

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een hypotheekadviesbureau. Het bedrijf is actief in de regio rotterdam. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 32 jaar oud.

Maximale overnamesom 300.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 1.000.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een informal investor/business angel