1. Geregistreerd

    Assurantiekantoor te koop gevraagd Zuid West Nederland

    Regio: Vanuit bergen op zoom / 45 uur reistijd. /een straal van 100 km
  2. KP1141 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Bij voorkeur is het assurantiekantoor niet gevolmachtigd. De portefeuille van het assurantiekantoor heeft een minimale doorloopprovisie van 100.000 euro . De minimale omzet 'leven 'in de portefeuille is 25.000 euro. De minimale omzet 'schade' in de portefeuille is 25.000 euro. De minimale omzet financiële diensten in de portefeuille is 25.000 euro . De minimale omzet 'makelaardij' in de portefeuille is 25.000 euro. Bij voorkeur is het percentage particuliere klanten niet groter dan 100%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral zzp-ers, mkb-ers en grootbedrijven. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers en klanten van het bedrijf.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Dienstverlening

Soort bedrijf: Assurantietussenpersoon

Details

Assurantiekantoor te koop gevraagd Zuid West Nederland

Stabiel

2-5 medewerkers

Kan alleen worden gekocht

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een assurantie- en hypotheekkantoor. Het bedrijf is actief in de regio west brabant / zeeland.

Maximale overnamesom 500.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 250.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Het zakelijk netwerk
  3. Een bank