1. Geregistreerd

    Assurantiekantoren te koop gevraagd (minimaal 50K doorloopprovisie)

    Regio: zeeland, noord brabant of limburg.
  2. KP4472 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Bij voorkeur is het assurantiekantoor wel gevolmachtigd. De portefeuille van het assurantiekantoor heeft een minimale doorloopprovisie van 25.000 euro. De minimale omzet 'schade' in de portefeuille is 25.000 euro. De minimale omzet financiële diensten in de portefeuille is 25.000 euro . De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral zzp-ers en mkb-ers . De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers, klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf.

Branche: Dienstverlening

Soort bedrijf: Assurantietussenpersoon

Details

Assurantiekantoren te koop gevraagd (minimaal 50K doorloopprovisie)

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Net gestart

>10 medewerkers

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een assurantie- en hypotheekbemiddelingsbedrijf, alsmede serviceprovider schade en hypotheken. Het bedrijf is actief in de regio zuid nederland. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte.

Maximale overnamesom meer dan 10.000.000 euro Eigen middelen voor overname Meer dan 10.000.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Een bank