1. Geregistreerd

    Assurantieportefeuille te koop gevraagd

    Regio: Vanuit utrecht / 2 uur reistijd.
  2. KP4777 Soort overname: Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Bij voorkeur is het assurantiekantoor niet gevolmachtigd. De portefeuille van het assurantiekantoor heeft een minimale doorloopprovisie van 25.000 euro. De minimale omzet 'schade' in de portefeuille is 25.000 euro. Bij voorkeur is het percentage particuliere klanten niet groter dan 50%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral zzp-ers, mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten van het bedrijf. Extra opmerking: verkopende partij mag zeer zeker kennis en ervaring doorgeven en coaching is gewenst indien hij wil werken is het mogelijk om 1 of 2 dagen per week mee te draaien..

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Dienstverlening

Soort bedrijf: Assurantietussenpersoon

Details

Assurantieportefeuille te koop gevraagd

Stabiel
Net gestart

Alleen flexibel personeel

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een assurantie tussenpersoon met schadeverzekeringen particulier & zakelijk. hypotheken zal volgen. Het bedrijf is actief in de regio utrecht. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 43 jaar oud.

Maximale overnamesom 100.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Het zakelijk netwerk
  3. Een informal investor/business angel