1. Geregistreerd

    Assurantieportefeuille te koop gevraagd (mag ook en MBI zijn)

    Regio: Vanuit zutphen /een straal van 20 km
  2. KP19568 Soort overname: Geheel, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Bij voorkeur is het assurantiekantoor wel gevolmachtigd. De portefeuille van het assurantiekantoor heeft een minimale doorloopprovisie van 50.000 euro. De minimale omzet 'leven 'in de portefeuille is 25.000 euro. De minimale omzet 'schade' in de portefeuille is 25.000 euro. De minimale omzet financiële diensten in de portefeuille is 25.000 euro . Bij voorkeur is het percentage particuliere klanten niet groter dan 100%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral zzp-ers en mkb-ers . De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de onderhoudscontracten van het bedrijf.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Dienstverlening

Soort bedrijf: Assurantietussenpersoon

Details

Assurantieportefeuille te koop gevraagd  (mag ook en MBI zijn)

Stabiel
Aantoonbaar groeiend

Alleen flexibel personeel

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft nooit eerder een eigen onderneming gehad. De kandidaat heeft ervaring als medewerker bankieren en verzekeren. De kandidaat is 31 jaar oud.

Maximale overnamesom 250.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank