1. Geregistreerd

    Assurantietussenpersoon te koop gevraagd met minimaal 100K doorloopprovisie

    Regio: Vanuit zwolle /een straal van 35 km
  2. KP7879 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Bij voorkeur is het assurantiekantoor niet gevolmachtigd. De portefeuille van het assurantiekantoor heeft een minimale doorloopprovisie van meer dan 1.000.000 euro. De minimale omzet 'leven 'in de portefeuille is 25.000 euro. De minimale omzet 'schade' in de portefeuille is 25.000 euro. De minimale omzet financiële diensten in de portefeuille is 25.000 euro . De minimale omzet 'makelaardij' in de portefeuille is 25.000 euro. Bij voorkeur is het percentage particuliere klanten niet groter dan 100%. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Dienstverlening

Soort bedrijf: Assurantietussenpersoon

Details

Assurantietussenpersoon te koop gevraagd met minimaal 100K doorloopprovisie

Slechtlopend
Stabiel

Kan alleen worden gekocht

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een assurantiekantoor. Het bedrijf is actief in de regio zwolle. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 46 jaar oud.

Maximale overnamesom 250.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een informal investor/business angel