1. Geregistreerd

    B-B handelsonderneming te koop gevraagdevt met eigen productie

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KP4771 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

B-B handelsonderneming te koop gevraagdevt met eigen productie

Slechtlopend

2-5 medewerkers

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een productie, groothandel verhuur evenemntinrichtingen ( stoelen, gordijnen, podia, barren). Het bedrijf is actief in de regio noorden met omzetgebied noord europa. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte of toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 54 jaar oud.

Maximale overnamesom - Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer