1. Geregistreerd

    B-C webwinkel te koop gevraagd evt met eigen productie (voorraad en dropshipment)

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP4832 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 1) de webwinkel is gereed maar er is geen of een minimale omzet, fase 2) er is nog te weinig omzet om fulltime aan te werken, fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon of fase 4) de webwinkel is een volwaardig bedrijf. De webshop is voorraadhoudend of gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, search engine advertising, affiliate marketing/vergelijkingssites en emailmarketing. De webshop heeft minimaal 500 bezoekers per maand. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij/zij heeft meerdere webshops (gehad). De gemiddelde transactiewaarde van de webshop ligt > 10euro. De onderneming heeft bij voorkeur een b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

B-C webwinkel te koop gevraagd evt met eigen productie (voorraad en  dropshipment)

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Net gestart

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een webwinkel. Het bedrijf is actief in de regio noord holland. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte. De kandidaat is 32 jaar oud.

Maximale overnamesom - Eigen middelen voor overname Minder dan 100.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer