1. Geregistreerd

    Bedrijf in gezondheidszorg te koop gevraagd verzorging verpleging en begeleiding

    Regio: Vanuit etten-leur /een straal van 50 km
  2. KP4838 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Ter overname wordt een bedrijf in de gezondheidszorg gezocht. Te denken valt aan een zorgboerderij, thuiszorg of thuiszorg. De zorginstelling levert haar diensten vooral aan senioren, volwassenen, jongeren en kinderen. Toelichting: verzorging verpleging en begeleiding. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten, bestaande contracten en zorglocatie. De overnamekandidaat wil afhankelijk van de situatie er zelf in werken (kleinschalige omgeving) en managen op afstand of investeren met vinger aan de pols.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Dienstverlening

Soort bedrijf: Gezondheidszorg

Details

Bedrijf in gezondheidszorg te koop gevraagd verzorging verpleging en begeleiding

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Net gestart

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een thuiszorg organisatie / zorgintermediair. Het bedrijf is actief in de regio etten-leur. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte, toegang tot nieuwe klanten krijgen of een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Een bank
  3. Een informal investor/business angel