1. Geregistreerd

    Bedrijf in mechanische automatisering te koop gevraagd

    Regio: zuid holland, utrecht, gelderland, zeeland of noord brabant.
  2. KP1283 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Denk hierbij vooral aan ieder bedrijf dat machinepark wil automatisering. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt . Toelichting: mechanische automatisering Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies, engineering en implementatie. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. Het product mag in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten en het machinepark van het bedrijf. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft bij voorkeur niet meewerken.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Metaal industrie

Details

Bedrijf in mechanische automatisering te koop gevraagd

Slechtlopend
Stabiel

1 medewerker

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van productontwikkeling, operations, finance en algemeen management. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in kennis van mechanica, aandrijving, elektrotechniek en remote control en is creatief engineer. De kandidaat is 41 jaar oud.

Maximale overnamesom 100.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Het zakelijk netwerk
  3. Een bank