1. Geregistreerd

    Bedrijf te koop gevraagd in waterzuiveringsinstallaties met elektriciteitsproductie

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KPkp21gmb54c Soort overname: Gedeeltelijk, Geheel, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat groter productiebedrijf. Toelichting: productie/verkoop/leasing van waterzuivering installatie met elektriciteitsproductie (uniek procedé) Het is noodzakelijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van implementatie, engineering en advies. Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. Het product mag in grote batch productie worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers en het machinepark van het bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg, blijft volledig aan in overleg of draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Metaal industrie

Details

Bedrijf te koop gevraagd in waterzuiveringsinstallaties met elektriciteitsproductie

Net gestart
Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een waterzuivering & waterwinningsbedrijf. Het bedrijf is actief in de regio antwerpen. Met de overname wil de kandidaat een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken. De kandidaat is 65 jaar oud.

Maximale overnamesom 2.000.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 4.000.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een informal investor/business angel
  2. Het zakelijk netwerk
  3. Investerings/participatie maatschappij
  4. Het zakelijk netwerk