1. Geregistreerd

  Beveiligingsbedrijf te koop gevraagd ter uitbreiding

  Regio: Geheel Nederland
 2. KPkp23hrg25s Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject, Alleen investeren
Contact met deze kandidaat

Wensen

Er wordt een beveiligingsbedrijf gezocht ter overname dat actief is op het gebied van persoonsbeveiliging, objectbeveiliging, evenementenbeveiliging of meldkamers. Bij voorkeur is het percentage particuliere klanten niet groter dan 75%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral bedrijven in een specifieke branche, zzp-ers, mkb-ers en grootbedrijven. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers, klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft gedeeltelijk aan in overleg, blijft bij voorkeur niet meewerken of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Dienstverlening

Soort bedrijf: Beveiligingsbedrijf

Details

Beveiligingsbedrijf te koop gevraagd ter uitbreiding

Net gestart
Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

Alleen flexibel personeel, 1 medewerker, 2-5 medewerkers, Geen medewerkers, 5-10 medewerkers, >10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een beveiligingsbedrijf. Het bedrijf is actief in de regio brabant. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen, een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken of kosten besparen door schaalgrootte. De kandidaat is 40 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

 1. De familiaire sfeer
 2. Het zakelijk netwerk
 3. Een bank
 4. Een informal investor/business angel
 5. Venture capital
 6. Investerings/participatie maatschappij
 7. Crowdfunding