1. Geregistreerd

    Bloemen groothandel te koop gevraagd met aandeel in dahlia's en anjers

    Regio: Vanuit rijnsburg /een straal van 10 km
  2. KPkp22sfd38j Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod interesse in een specifiek product. Hierbij valt te denken aan snij dahlia’s . Producten waar bijvoorbeeld interesse voor is, zijn anjers . Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is zeer wenselijk. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies. Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Een webshop is niet relevant. De onderneming is vooral actief in nederland. Het is een b-b bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral bedrijven in een specifieke branche.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Groothandel in bloemen en planten

Details

Bloemen groothandel te koop gevraagd met aandeel in dahlia's en anjers

Stabiel

Wordt bij voorkeur niet overgenomen

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een kwekerij en glastuinbouwbedrijf. Het bedrijf is actief in de regio rijnsburg . Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 50 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer