1. Geregistreerd

    Bloemengroothandel te koop gevraagd ter uitbreiding van kwekerij met nieuwe product

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KPkp21wyf70s Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod interesse in een specifiek product. Hierbij valt te denken aan eetbare planten. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is zeer wenselijk. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies. Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Een webshop is niet relevant. Toelichting: beiden relevant. De onderneming is vooral actief in europa. Het is een b-b of b-c bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral bedrijven in een specifieke branche. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. dezelfde doelgroep.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Groothandel in bloemen en planten

Details

Bloemengroothandel te koop gevraagd ter uitbreiding van kwekerij met nieuwe product

Heeft veel potentie

5-10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een bedrijf in sierteelt wat een nieuw product kweekt en in de markt zet. Het bedrijf is actief in de regio noord-holland. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte. De kandidaat is 54 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Minder dan 250.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Venture capital