1. Geregistreerd

    Brood- en banketspeciaalzaak of patisseriezaak te koop gevraagd

    Regio: rotterdam op een a1 locatie.
  2. KP1955 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Ter overname wordt een brood- en banket bakkerij gezocht die actief is in o.a. brood, banket, bonbons of vlaaien. De kandidaat is geïnteresseerd in een eigen winkel en (franchise) formule. De oppervlakte van de winkel is bij voorkeur <100m2. Qua ligging gaat de interesse uit naar een grote plaats/verzorgingsgebied en klein dorp/winkelcentrum.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Detailhandel food

Soort bedrijf: Brood- en banketspeciaalzaak

Details

Brood- en banketspeciaalzaak of patisseriezaak te koop gevraagd

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Net gestart

Alleen flexibel personeel

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een bakkerijen, patisserie en een snackbar. gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie, productontwikkeling, finance, it en algemeen management. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in koken en bakken in de bakkers- patisserie- en snackbarwereld.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Het zakelijk netwerk
  3. Een bank
  4. Een informal investor/business angel