1. Geregistreerd

    Cafetaria of lunchroom te koop gevraagd door investeerder

    Regio: Vanuit amersfoort /een straal van 20 km
  2. KPkp21pwh05x Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject, Alleen investeren
Contact met deze kandidaat

Wensen

Er wordt gezocht naar een snackbar, shoarmazaak, pizzaria, anders, ijssalon, koffiezaak of vlaaienzaak. Het is wenselijk dat er naast afhalen ook bezorgd wordt. Catering aan bedrijven en of particulieren is wenselijk. Bij voorkeur is het percentage particuliere klanten niet groter dan 100%. De zaak is een dagzaak, avondzaak of nachtzaak.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Horeca en recreatie

Soort bedrijf: Cafetaria

Details

Cafetaria of lunchroom te koop gevraagd door investeerder

Stabiel
Net gestart
Slechtlopend
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

Alleen flexibel personeel, 1 medewerker, 2-5 medewerkers, 5-10 medewerkers, >10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat wil instappen als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in slechtlopende bedrijven, start ups, snelgroeiende bedrijven of met veel potentie of stabiele bedrijven. Hij/zij wil naast investeren ook zelf actief gaan meewerken in het bedrijf. Eerder investeerde deze investeerder onder andere in vastgoed en horecabedrijven. De kandidaat is 37 jaar oud.

Maximale overnamesom 250.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 250.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank
  2. De familiaire sfeer
  3. Een bank
  4. De familiaire sfeer