1. Geregistreerd

    Charterschip te koop gevraagd recreatie of zorg gerelateerd

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP3360 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Denk hierbij vooral aan kinderen uit de zorg . Toelichting: charter /semi charter/ zorg De vracht mag personenvervoer zijn. Het taxibedrijf is bij voorkeur internationaal actief. Het transportbedrijf heeft eventueel een eigen vloot . De onderneming heeft bij voorkeur een b-b of b-c doelgroep. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral zzp-ers, mkb-ers en bedrijven in een specifieke branche. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. schipper en verzorging reizen!( samen met de schippers vrouw!. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten en contracten van het bedrijf. Extra opmerking: zowel profit als wel non profit zijn.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Transport

Soort bedrijf: Scheepvaartbedrijf

Details

Charterschip te koop gevraagd recreatie of zorg gerelateerd

Slechtlopend
Stabiel
Net gestart

Alleen flexibel personeel

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een gemotoriseerd personenschip gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van algemeen management. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in schipper, technische kennis,zorgkennis, . De kandidaat is 60 jaar oud.

Maximale overnamesom 1.000.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Een informal investor/business angel
  3. Venture capital