1. Geregistreerd

    Cosmeticagroothandel te koop gevraagd ter uitbreiding

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp22lsh40n Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod interesse in een specifiek product. Hierbij valt te denken aan cosmetica. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming of grotere handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is noodzakelijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. De onderneming is vooral actief in nederland, benelux of europa. Het is een b-b bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral grootbedrijven. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. warehousing, kosten, door schaalvergroting kansen vergroten.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg, draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

Cosmeticagroothandel te koop gevraagd ter uitbreiding

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

1 medewerker, 2-5 medewerkers, 5-10 medewerkers

Wordt bij voorkeur niet overgenomen

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een cosmetica groothandel . Het bedrijf is actief in de regio midden nederland. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte, toegang tot nieuwe klanten krijgen of een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken. De kandidaat is 60 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een informal investor/business angel
  2. Een bank