1. Geregistreerd

    Drankengroothandel te koop gevraagd ter uitbreiding

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP17868 Soort overname: Geheel
Meer informatie aanvragen

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan dranken. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming of grotere handelsonderneming. Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Een webshop is niet relevant. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van implementatie/installatie. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

Drankengroothandel te koop gevraagd ter uitbreiding

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend

5-10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een dranken groothandel, im- en export.. actief in flevoland. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen of een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken.

Maximale overnamesom 250.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Het zakelijk netwerk
  3. Een bank
  4. Een informal investor/business angel