1. Geregistreerd

    Drukkerij te koop gevraagd (niet gedateerd machinepark)

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP1102 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Denk hierbij vooral aan b-b, reclamebureau's, mkb, ontwerpers. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt of groter productiebedrijf. Toelichting: drukkerij met een niet gedateerd machinepark Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. Het product mag in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers , de klanten en het machinepark van het bedrijf. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers en grootbedrijven. Extra opmerking: klantenbestand (gerenommeerde bedrijven) en verschillende tools (geavanceerde applicaties) worden door kandidaat ingebracht. drukkerij vanaf 6 medewerkers tot 15 medewerkers is voorkeur.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Grafische industrie

Details

Drukkerij te koop gevraagd (niet gedateerd machinepark)

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Net gestart

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een drukkerij gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie en productontwikkeling. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in netwerk (omzet) voor grafisch bedrijf met productie eenheid (drukkerij), beslissing kan op korte termijn.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een informal investor/business angel